06 Mei 2010

uhhh..sakit kepala..

@@@@@@saktnye kepalaku..kenapa ek..sejak akhir2 ni aku banyak sgt keja.
Mungkin sebab tu tak? Tak pon kene ujan balik keja semalam..Takut2 nanti tekanan darah aku naik balik..eee..memang otak ni tak boleh banyak sangat fikir.Macam nk pecah kalau aku ada mcm2 masalah..tensen ke,,sesumelah..yang sama erti dengannye..
Sedih pon ade gak kot..adelah..tak dapat nk citer..biarlah aku ubat hatiku sendiri.Biar orang lain buat aku tapi aku tetap begini..life must go on.Nasib baik lepas aku telan panadol 2 biji tadi sakit kepala hilang sikit..dapat update blog nih..tapi dah malam sangat,rasa mcm nak tido lh..sampai disini dulu ye..good nite..

01 Mei 2010

Mulai hari ini

Assalamualikum...

Hai saya baru jer buat blog nih, fuhhh tak sangka akhirnya saya berjaya juga buat blog sendiri.
Lebih kurang 2 tahun yg lalu saya ada buat blog,tapi tak pernah update pon.Masa tu tak reti sgt guna pc & internet.Skang bole lh sket2.Dan..hari ini, saya create semula blog baru.Harap2 bermula hidup baru saya dengan terciptanya blog saya ini..
Sesapa yang sudi baca blog saya yang tak seberapanye ini adalah amat saya hargai..sama2lah kita ber link ok..