25 Jun 2010

Permata Hati Penyejuk Jiwa

 AIN dan ADAM 

Inilah cahaya mata kami...
Buah hati Ummi dan Abah....

Meskipun kadangkala tak terlayankan kerenah dua beradik nih...
Tapi kadangkala kenakalan mereka mampu membuat ku kembali tersenyum ....

Segala kepenatan rutin harian hilang....
Sejuk dan tenang tengok keletah mereka...

Sayang ku berdua,
Semoga kalian akan membesar menjadi insan berguna....
Doa Ummi dan Abah akan sentiasa mengiringi setiap langkah kalian...

23 Jun 2010

Dunia ku..

       Dah 3 minggu aku resign.Skang duk mah jer..Setiap hari rutin harian ku kemas rumah, masak, jaga anak2 yang lincah nie..and surf internet.Tak lah boring sangat..2 hari lps, baru je benti buat kueh untuk anta kedai..emm akk aku tak niaga lagi..so biz kueh aku pon terhenti laa..Apa lagi, masa akk aku benti niaga tu aku baru je beli barang2 tuk wat kueh lebih kurang RM70++.Nampaknya tak dapat nak cari modal semula.Rugi..rugi.. 
              Takpe,takpe...biar aku wat kueh untuk suami tercinta aku everyday, lagi pulang modal..Pahalaaa...Walaupon dia tak kuat makan, ciput je..aku dah puas hati klu dia bawa bekal gi keja..
     
         Camni lah aku..setiap hari dengan duniaku..namun aku bersyukur kerana dapat melihat anak2 ku membesar depan mata serta melambai suamiku pergi keja serta menunggu dia pulang dari keja dengan penuh rinduu..Bahagia sekali..Tuhan..Ku bermohon agar Kau kekalkanlh kebahagiaan ini hingga ke akhir hayatku..Amin..
   

06 Mei 2010

uhhh..sakit kepala..

@@@@@@saktnye kepalaku..kenapa ek..sejak akhir2 ni aku banyak sgt keja.
Mungkin sebab tu tak? Tak pon kene ujan balik keja semalam..Takut2 nanti tekanan darah aku naik balik..eee..memang otak ni tak boleh banyak sangat fikir.Macam nk pecah kalau aku ada mcm2 masalah..tensen ke,,sesumelah..yang sama erti dengannye..
Sedih pon ade gak kot..adelah..tak dapat nk citer..biarlah aku ubat hatiku sendiri.Biar orang lain buat aku tapi aku tetap begini..life must go on.Nasib baik lepas aku telan panadol 2 biji tadi sakit kepala hilang sikit..dapat update blog nih..tapi dah malam sangat,rasa mcm nak tido lh..sampai disini dulu ye..good nite..

01 Mei 2010

Mulai hari ini

Assalamualikum...

Hai saya baru jer buat blog nih, fuhhh tak sangka akhirnya saya berjaya juga buat blog sendiri.
Lebih kurang 2 tahun yg lalu saya ada buat blog,tapi tak pernah update pon.Masa tu tak reti sgt guna pc & internet.Skang bole lh sket2.Dan..hari ini, saya create semula blog baru.Harap2 bermula hidup baru saya dengan terciptanya blog saya ini..
Sesapa yang sudi baca blog saya yang tak seberapanye ini adalah amat saya hargai..sama2lah kita ber link ok..